VoIP telefonie: de voordelen van Sincere

Verbonden blijven is de sleutel tot succes wanneer er thuisgewerkt wordt. Met VoIP zakelijk is jouw team ook thuis goed bereikbaar voor klanten en collega’s. Toch is nog niet elke onderneming overtuigd van deze slimme oplossing. Ben jij wel al overgestapt? Dan ben je goed op weg, maar het kan nog een stuk goedkoper. Al 15 jaar lang kiezen bedrijven voor Sincere als VoIP specialist omdat ze beter bereikbaar willen zijn. Daar hebben zij vier goede redenen voor. Welke dat zijn, vertellen we in deze blog.

Het gemak van VoIP telefonie

VoIP staat voor Voice over IP, ofwel bellen via het internet. Hiermee gaan telefoongesprekken via het datanetwerk. Deze manier van communiceren sluit perfect aan op de behoefte om verbonden te blijven tijdens het thuiswerken. Alle medewerkers hebben een eigen nummer waarop ze te bereiken zijn. Altijd en overal. De telefoons zijn namelijk gekoppeld aan hetzelfde netwerk. Zo kunnen klanten altijd te woord gestaan worden. Maar er zijn nog meer voordelen: collega’s bellen onderling gratis, VoIP voor bedrijven groeit met je mee, het is makkelijk aan te leggen en je bent voorbereid op de toekomst.

Bovendien creëer je met VoIP telefonie rust in crisissituaties zoals het coronavirus. Hiermee kunnen medewerkers professioneel en efficiënt thuiswerken. Ook hoeft de organisatie niet op slot. Wel zo’n fijne gedachte.

De kracht van Sincere

VoIP telefonie is dus een must wanneer thuiswerken een gewoonte wordt. In deze tijd kun je eigenlijk niet zonder. Veel bedrijven zien de potentie in van VoIP zakelijk en zijn inmiddels overgestapt. Maar het kan nog beter, want bij Sincere zetten we graag een stapje extra. Waarom onze klanten zo enthousiast zijn over onze VoIP telefonie? We geven je de vier belangrijkste redenen om over te stappen naar Sincere, ook als je nog geen gebruik maakt van VoIP:

#1. Beste prijs-kwaliteitverhouding

Er komen steeds meer VoIP aanbieders op de markt. Daarom begrijpen we dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Bij Sincere zijn we helder: onze VoIP telefonie is altijd goedkoper dan bij jouw huidige partij. Hoe dat kan? Wanneer je ons inzicht geeft in de kosten van jouw huidige aanbieder kijken wij hoe we het goedkoper kunnen aanbieden. Natuurlijk staat service en kwaliteit bij ons voorop, maar we willen altijd een lage prijs kunnen garanderen.

#2. Meerdere telefonie platformen

Iedere onderneming is anders ingericht, dus VoIP telefonie op maat is essentieel. Daarom beschikken we bij Sincere over verschillende telefonie platformen. Denk aan Sweep, Microsoft Teams, Xelion en 3cx. Op die manier kunnen we voor iedere soort onderneming een passende oplossing bieden. Sweep past bijvoorbeeld goed bij een organisatie waarbij gewerkt wordt met Mac computers.

#3. Alles in eigen beheer

Bij Sincere hebben we de touwtjes graag zelf in handen. Daarom hebben wij bijvoorbeeld eigen data centers in Nederland. Op die manier zijn we niet afhankelijk van andere partijen en houden we VoIP beheer zelf onder controle. Mocht er iets aan de hand zijn, dan kunnen we dit direct voor je oplossen. Daarnaast kun jij rekenen op één vast aanspreekpunt voor al jouw vragen en problemen. Dat scheelt een hoop gedoe.

#4. Jarenlange ervaring

Al 15 jaar lang helpen de VoIP specialisten van Sincere mkb-bedrijven om beter bereikbaar te zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring met VoIP implementaties kunnen we garanderen dat VoIP net zo goed werkt als jouw huidige telefonieoplossing. Sterker nog: we zorgen dat het beter werkt. Dat doen we door naar jouw eisen en wensen te luisteren. Daarna geven we je passend advies en vertellen we hoe zakelijke VoIP oplossingen kunnen bijdragen aan beter en efficiënter thuiswerken.

VoIP uitbesteden aan Sincere

Ben jij inmiddels razend enthousiast over VoIP telefonie en wil je weten wat VoIP zakelijk voor jouw onderneming kan betekenen? Of twijfel je of jouw huidige aanbieder nog steeds de beste keuze is? Pak dan je telefoon en vraag ons om advies. Neem gerust contact op met ons kantoor in Den Bosch of bel 073 – 711 44 41. We kijken graag hoe we jou een betere én goedkopere oplossing kunnen bieden. VoIP beheer Den Bosch (’s-Hertogenbosch) doen we ook voor het mkb in Breda, Eindhoven, Tilburg en daarbuiten. Een lange afstandsrelatie is voor ons namelijk geen enkel probleem.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
 

 

 

OVER ONS

DIENSTEN

SERVICEDESK

NIEUWSBRIEF

© All rights reserved | Powered by Stramark | Sitemap | Cookies