IT beheer

Sincere als jouw IT beheerder

Het succes van jouw bedrijf wordt mede bepaald door een goed ingerichte IT infrastructuur. Toch zien we dat veel ondernemers tegen dezelfde knelpunten aanlopen. IT beheer wordt steeds complexer. Het vraagt om parate en up-to-date kennis over al jouw IT apparatuur. Alleen dan kun je er zeker van zijn dat deze 24/7 en zonder problemen draaien. Een grote verantwoordelijkheid die je het liefst niet bij jezelf wilt neerleggen. Sincere IT begrijpt dat en helpt ondernemers al jaren met IT beheer. Dankzij onze uitgebreide IT dienstverlening kunnen wij verschillende oplossingen aanbieden zoals online werkplekken, IT security, Office 365 ondersteuning, IT audit en meer. Je IT beheer uitbesteden aan ICT beheerder Sincere helpt jou om kosten te besparen en geeft je de ruimte om je 100% te focussen op je eigen business.

Waarom IT beheer uitbesteden?

Geen zorgen en geen problemen. Jouw IT apparatuur moet werken zoals jij het graag wilt hebben. Daarom kijken wij als gepassioneerde ICT beheerder wat jouw onderneming nodig heeft om succesvol te kunnen zijn. Zo geven we advies over hard- en software om deze vervolgens in jouw organisatie te implementeren. Daarmee worden wij als het ware jouw IT afdeling. Wij zorgen dat je IT omgeving het altijd doet. Zo krijg jij meer ruimte in je bedrijf, en kun jij je hier 100% op focussen.

Met IT beheer houden we jouw IT omgeving 24/7 in de gaten. Door onze slimme geautomatiseerde monitor en update applicaties zorgen wij dat je kunt werken met een geoliede machine. Gaat er toch iets niet goed? Dan hebben we het probleem vaak al opgelost voordat jij daar last van hebt!
IT beheer is voor Sincere een kernactiviteit. IT beheer uitbesteden aan ICT beheerder Sincere levert jou dan ook de volgende voordelen op:

  • 100% focus op jouw bedrijf;
  • Team van experts;
  • Kostenefficiënt;
  • Toegang tot de nieuwste technologie;
  • Proactieve 24/7 monitoring van IT-omgeving;
  • Capaciteit eenvoudig up- en downscalen.

IT dienstverlening op maat

Iedere ondernemer heeft zo zijn specifieke wensen. Van altijd en overal kunnen werken tot het laten aanleggen van een volledige IT infrastructuur. Sincere bedenkt, implementeert en optimaliseert slimme IT oplossingen die een directe bijdrage leveren aan die wensen. Met onze uitgebreide IT dienstverlening dragen wij bij aan je ambities. Van IT audit tot Office 365 back-up.

Online werkplek

Bij Sincere is Office 365 de basis van een online werkplek. Zo kunnen jij en je team overal productief (samen)werken. Waar ter wereld je ook bent.

Office 365

Office 365 bestaat uit verschillende apps en services die jouw bedrijf helpen groeien. Je ontvangt de bekende apps zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Altijd met de nieuwste functies en updates.

Azure

Naast Office 365 kun je ook voor Microsoft Azure oplossingen bij ons terecht. De Azure specialisten van Sincere zijn hier helemaal in thuis en zorgen dat jij optimaal gebruik kunt maken van de voordelen.

Hardware

Bij Sincere houden we niet van tijdverspilling. Wij leveren de juiste ICT hardware om het maximale uit jouw bedrijfsvoering te halen, zorgen dat het werkt én onderhouden alles. Zonder gedoe.

Back-up

Jouw zakelijke gegevens horen al lang niet meer thuis op USB-sticks, floppy’s of externe schijven. Met online data opslag gaan we deze risico’s uit de weg. We bieden je een veilige omgeving waar alle bedrijfsgegevens beschikbaar zijn voor jou en je team. Zo heb jij altijd een back-up.

Office 365 back-up

Met een Office 365 back-up maak je veilige back-ups en bescherm je gegevens. Bijvoorbeeld tegen per ongeluk wissen. Ook kun je e-mails, bestanden en siteverzamelingen herstellen met verschillende herstelopties.

IT infrastructuur

De IT infrastructuur is het kloppend hart van jouw organisatie. De experts van Sincere bouwen een complete ICT-infrastructuur voor jouw organisatie die stabiel, betrouwbaar, snel en schaalbaar is.

IT security

De beveiliging van jouw IT omgeving is een noodzakelijk kwaad, ongeacht de grootte van je bedrijf. Met onze complete IT beveiliging zetten we de deur niet wagenwijd open voor cybercriminelen. Ook niet op een kiertje.

Spamfiltering

Spam mail is ontzettend vervelend. Onze eigen spamfilters kunnen voor jou als extra vangnet dienen en samen met de bestaande spamfilters ervoor zorgen dat je zo min mogelijk gehinderd wordt door ongewenste e-mail.

Cloud

Al jouw data veilig opgeslagen en op ieder moment met je collega’s kunnen samenwerken. Het zijn slechts een paar functionaliteiten die de cloud mogelijk maakt. Wij kunnen een omgeving voor je inrichten en regelen een soepele overstap naar de cloud.

VoIP telefonie

Werken jouw medewerkers regelmatig thuis, op een andere locatie of zijn ze veel onderweg? Dan is VoIP telefonie een goede keuze. Om VoIP zakelijk te kunnen gebruiken moeten er eerst een aantal zaken geregeld te worden. Het enige wat jij hoeft te doen is de telefoon pakken, dan gaan wij het fixen.

IT audit

Met een IT audit beoordelen de IT experts van Sincere de automatisering van de organisatie en de organisatie van de automatisering. Zo krijgen wij een goed beeld van de organisatie en kunnen we daarna gericht aan de slag.

IT beheer kosten

Bij Sincere zijn er geen grote investeringen nodig om een goede IT omgeving op te bouwen. Bij ons neem je alleen de capaciteit af die je daadwerkelijk nodig hebt, op het moment dat je het nodig hebt. Door onze aanpak en maatwerkoplossing wordt jouw IT omgeving een stuk kostenefficiënter. Wil jij besparen op je IT beheer kosten? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. We zijn benieuwd naar jouw bedrijf en hoe we je huidige IT beheer kunnen optimaliseren.

It beheer uitbesteden aan ICT beheerder Sincere

Kortom, voor IT beheer ben je bij Sincere aan het juiste adres. Al jarenlang bedenken, implementeren en optimaliseren onze IT experts slimme IT oplossingen die een directe bijdrage leveren aan jouw ambities. Van IT audit tot online werkplek inrichten. Wij durven verder te kijken dan ons eigen vakgebied zodat wij oplossingen kunnen bieden: van systemen en netwerken, tot infrastructuur en consultancy die naadloos aansluiten bij jouw onderneming. IT beheer Den Bosch (’s-Hertogenbosch) doen we ook voor het mkb in Breda, Eindhoven, Tilburg en daarbuiten. Een lange afstandsrelatie is voor ons namelijk geen enkel probleem. Heb je vragen over IT beheer? Neem dan contact op met ons kantoor in Den Bosch via bel 073 – 711 44 41. We zijn benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  “Sincere is een toegankelijke, meedenkende en vooruitdenkende partner waar wij zowel voor ons dagelijks beheer als voor verschillende grote transities altijd op hebben kunnen vertrouwen.” – Poppodium Doornroosje  

Klanten

© All rights reserved | Powered by Stramark | Sitemap | Cookies