VOIP BELLEN

Werken jouw medewerkers regelmatig thuis, op een andere locatie of zijn ze veel onderweg? Zorg dat ze altijd en overal bereikbaar zijn met VoIP telefonie. Zo kunnen zij klanten altijd te woord staan. Het maakt een dagje thuiswerken bovendien een stuk efficiënter. Omdat je je eigen, vaste nummer hebt ben je gewoon lekker bereikbaar. Alle telefoons zijn namelijk aan hetzelfde netwerk gekoppeld. Dit maakt flexibel werken gemakkelijk waardoor jij en je team het maximale uit een werkdag kunnen halen. Om VoIP zakelijk te kunnen gebruiken moeten er eerst een aantal zaken geregeld te worden. Het enige wat jij hoeft te doen is de telefoon pakken, dan gaan wij het fixen. 

VoIP: wat is het eigenlijk?

Wellicht heb je de termen ‘hosted telefonie’, ‘hosted voice’, ‘internet bellen’, ‘cloud telefonie’ of ‘VoIP telefonie’ wel eens horen vallen. We kunnen je geruststellen, want uiteindelijk betekent het allemaal hetzelfde. VoIP is de afkorting van Voice over IP, ofwel bellen via internet. Je telefoongesprekken gaan dan via het datanetwerk. Voortaan heb je een telefoonoplossing via de cloud en dit heeft veel voordelen ten opzichte van oude telefooncentrales. 

De voordelen van VoIP telefonie

Ieder bedrijf heeft tegenwoordig een snelle internetverbinding. Deze investering heeft je waarschijnlijk flink wat geld gekost. Door gebruik te maken van VoIP telefonie kun je dit zo terugverdienen. Een vaste telefoonlijn heb je bijvoorbeeld niet meer nodig en onderling bellen is gratis. Je integreert de verschillende technologieën van telefonie en internet en zo maak je optimaal gebruik van je middelen. Bovendien sluit deze manier van communiceren beter aan op de behoeftes van je moderne organisatie en wordt ‘het nieuwe werken’ ondersteunt. Wanneer je alle voordelen op een rijtje zet is er eigenlijk geen reden om niet over te stappen:

      Kostenbesparend. Gebruiken collega’s het netwerk onderling, dan is VoIP bellen gratis. Dit is vooral handig voor bedrijven die meerdere vestigingen hebben of ook gevestigd zijn in het buitenland. Bovendien bespaar je op de gesprekskosten omdat deze telefonie goedkoper is dan bellen via een vaste telefoonlijn. 

      Optimaal bereikbaar. Zie direct of degene die je probeert te bereiken beschikbaar is. Zo niet, dan kan het gesprek doorgeschakeld worden naar een centraal aanspreekpunt of een mobiele telefoon.

      Locatieonafhankelijk. Je bent niet langer gebonden aan een vaste werkplek. Dit maakt flexwerken of thuiswerken een stuk efficiënter. 

      Extra bekabeling niet nodig. Gaat je bedrijf verhuizen of wil je opschalen? In tegenstelling tot traditionele telefonie heb je nu geen hoge kosten voor het aanpassen van bekabeling en aansluitpunten.

      Gemakkelijk aan te leggen. Ook na de implementatie is het gebruik eenvoudig. Als je intern verhuist naar een andere werkplek sluit je je VoIP toestel aan op het internet zodat je direct overal kunt bellen.

      Schaalbaar. VoIP voor bedrijven groeit met je mee. Het uitbreiden van IP-aansluitingen is snel geregeld. Verplaats je (tijdelijk) naar een ander pand? Dan verhuist je telefoon gemakkelijk met je mee.

      Onbeperkte lijnen. Hierdoor hoeven klanten niet langer een ingesprektoon te horen.

      Voorbereid op de toekomst. Voortaan ben je altijd en overal bereikbaar, precies zoals er van je verwacht wordt. 

Sincere regelt jouw perfecte telefoonoplossing

Om over te stappen moet er een aantal zaken geregeld worden. De internetverbinding moet in goede staat zijn zodat er geen problemen optreden tijdens het gebruik van VoIP. Net als de juiste telefoontoestellen. Geen zorgen, onze VoIP specialisten begeleiden je in het volledige traject. Wij kijken wat er nodig is, geven je eerlijk advies, selecteren en implementeren vervolgens jouw ideale telefoonoplossing. Daarbij inventariseren we eerst het huidige netwerk, jullie werkproces en de bestaande apparatuur. Dit dient goed te werken zodat je optimaal gebruik kunt maken van VoIP. Zoals je van ons gewend bent onderhouden we de VoIP omgeving ook voor je. 

VoIP telefonie uitbesteden

Ben je benieuwd of VoIP telefonie ook voor jou de ideale oplossing is? Je bent slechts één telefoontje verwijderd van een passend advies. We luisteren naar jouw eisen en wensen en vertellen je hoe zakelijke VoIP oplossingen kunnen bijdragen aan een beter en efficiënter proces. Zo kun je je klanten nog beter van dienst zijn én kunnen jij en je team het maximale uit een werkdag halen. Met deze techniek willen we ten slotte bijdragen aan jouw ambities. VoIP beheer Den Bosch (’s-Hertogenbosch) doen we ook voor het mkb in Breda, Eindhoven, Tilburg en daarbuiten. Een lange afstandsrelatie is voor ons namelijk geen enkel probleem. Heb je vragen over VoIP mkb? Neem dan gerust contact op met ons kantoor in Den Bosch of bel 073 – 711 44 41. Wat zijn jouw wensen?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Klanten

© All rights reserved | Powered by Stramark | Sitemap | Cookies