SPAMFILTERS

Goede spamfilters zijn onmisbaar binnen iedere organisatie. E-mail is nog steeds een populair communicatiemiddel en onmisbaar voor je bedrijf. Maar wist je dat bijna 75% van alle verzonden e-mails spam is of een virus bevat? Dit maakt je organisatie kwetsbaar. Het verwerken van deze e-mailterreur vraagt veel tijd van je werknemers en bovendien wordt het mailverkeer trager. Productiviteit is op deze manier ver te zoeken. Gelukkig kun je met deze vervelende spamproblemen bij ons terecht. Onze eigen spamfilters kunnen voor jou als extra vangnet dienen en samen met de bestaande spamfilters ervoor zorgen dat je zo min mogelijk gehinderd wordt door ongewenste e-mail. 

Anti-spam zakelijk: een must voor jouw bedrijf

Hoe klein je onderneming ook is, iedere organisatie krijgt te maken met mogelijke gevaren die via de mailserver binnenkomen. Malware en spam worden veel verspreid via e-mail. Mailboxen stromen vol met ongewenste berichten en het verwerken van deze mails neemt onnodig veel tijd in beslag van je medewerkers. Bovendien wordt de mailserver belast, wat op haar beurt het mailverkeer vertraagt. E-mail gebruik je ook om te communiceren met (potentiële) klanten. Dan is het erg vervelend als jouw mails als spam worden gezien of de e-mail van jouw klant in de spambox terecht komt. Dit maakt anti-spam beheer tegenwoordig een belangrijk instrument. Een effectieve spamfilter oplossing is daarom geen overbodige luxe. 

Vooral het mkb moet zich goed wapenen. In 2018 hebben internetcriminelen bij ruim de helft (52%) van het mkb geprobeerd geld of gegevens te verkrijgen. Phishing is hierbij een veel gebruikte methode. Opvallend is dat de dreiging toeneemt, terwijl bedrijven zich juist steeds minder zorgen maken over hun digitale veiligheid. Inmiddels is 1 op de 5 mkb-bedrijven slachtoffer geworden van internetcriminaliteit. Juist deze bedrijven nemen minder vaak technische en organisatorische maatregelen waardoor de kans groter is dat zij slachtoffer worden, en de impact groot is als het misgaat. Denk bijvoorbeeld aan het verlies van klanten door afnemend vertrouwen. In het ergste geval kan dit het einde van je onderneming betekenen.

Waarom spamfilters installeren?

Bij Sincere zien we spamfiltering als een belangrijk onderdeel van het opzetten van je zakelijk mail. Toch ziet nog niet ieder bedrijf hier het nut van in. Ongeacht de grootte van je onderneming, dit zijn de belangrijkste redenen waarom je altijd spamfiltering nodig hebt:

      Productiviteit: Alle inkomende e-mails, waarvan het grootste gedeelte spam is, moeten verwerkt worden én het mailverkeer wordt trager. Met een spamfilter voorkom je ongewenste mail en houd je de productiviteit hoog.

      Hoge kosten: Spam neemt veel opslagruimte in. Hierdoor maak je als bedrijf kosten zonder dat het iets oplevert. Spamfiltering kan voor jouw organisatie dus kostenbesparend zijn.

      Continuïteit: Een groot voordeel van een goede anti-spam filter is dat de continuïteit van je bedrijf optimaal behouden blijft. De software controleert zowel inkomende als uitgaande mails op bedreigingen. Hierdoor komt jouw domein niet op een blacklist te staan en daarmee voorkom je dat jouw e-mailverkeer wordt geblokkeerd.

      Bedrijfsresultaat: Bij openbaarheid van een spamaanval kan het bedrijfsresultaat ernstig worden aangetast. Veel bedrijven verliezen in dat geval een groot deel van hun omzet.

      Reputatie: Wanneer een bedrijf te maken krijgt met een securitydoorbraak en deze doorbraak openbaar wordt, kan dit leiden tot verminderd vertrouwen bij klanten en de merkreputatie schaden. 

Sincere is jouw vangnet

Met onze eigen spamfilters beheren en filteren onze spamfilter specialisten al jouw inkomende en uitgaande e-mails. Natuurlijk wil je erop kunnen vertrouwen dat je optimaal beschermd bent tegen bedreigingen en datalekken. Bij Sincere streven we altijd naar het maximale resultaat. We zorgen dat onze spamfilters up-to-date zijn zodat we kunnen inspelen op nieuwe ontwikkelingen. Daarom ben je ervan verzekerd dat bij het inzetten van onze software de spam hoeveelheid tot een minimum zal worden beperkt.

Spamfiltering uitbesteden

Is jouw mailserver voorzien van een goede spamfilter? De gevolgen van spamincidenten kunnen erg kostbaar zijn. Onderschat dit niet en investeer in een goede spamfilter oplossing. Samen met jou kijken we hoe onze spamfilters samen met de bestaande spamfilters ervoor kunnen zorgen dat je zo min mogelijk gehinderd wordt door ongewenste e-mail. Zo kunnen jij en je team de productiviteit hoog houden. Sincere doet haar anti-spam beheer vanuit Den Bosch (’s-Hertogenbosch) maar we werken ook voor het mkb in Breda, Eindhoven, Tilburg en daarbuiten. Een lange afstandsrelatie is voor ons namelijk geen enkel probleem. Wil je meer weten over spamfiltering mkb? Neem dan gerust contact op met ons kantoor in Den Bosch of bel 073 – 711 44 41. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© All rights reserved | Powered by Stramark | Sitemap | Cookies