ONLINE WERKPLEK

Als organisatie wil je altijd en overal kunnen werken. Hiervoor heb je een flexibele omgeving nodig die tegelijkertijd veilig en betrouwbaar is. Online werkplekken worden daarom steeds populairder. Toch zijn er nog steeds twijfels bij organisaties. Een online werkplek zou onveilig zijn, de overstap is complex en men maakt zich zorgen over de toegankelijk als er geen internetverbinding is. Herkenbaar? Dan is het tijd om deze vooroordelen uit de lucht te halen. Een online werkplek biedt namelijk vele voordelen, zeker als je dit overlaat aan de experts van Sincere IT. Wij vertellen je hoe de huidige manier van thuiswerken veel efficiënter kan. Want jij wilt toch ook het maximale uit een werkdag halen? Dat is mogelijk met een eigen dashboard, applicaties, tools, data en telefonie. Samen met jou kijken we wat je nodig hebt en kunnen we jouw onderneming snel voorzien van een online werkplek. Zo kun je snel aan de slag!

Wat is een online werkplek?

Een online werkplek is het nieuwe werken, hiermee werk je volledig in de cloud. Medewerkers zijn niet langer afhankelijk van hun vaste werkplek omdat e-mails, documenten, bedrijfsgegevens en applicaties op ieder apparaat beschikbaar zijn. Dit gaat verder dan enkel mobiel bellen of thuiswerken. Check gemakkelijk je e-mail in de trein, lees nog even een presentatie door terwijl je buiten de deur luncht of verstuur facturen terwijl je in het buitenland bent. De mogelijkheden van een online werkplek zijn eindeloos. Goed om te weten: je betaalt alleen voor wat je gebruikt en je kunt gemakkelijk op- en afschalen wanneer jouw onderneming zich nog midden in de groei bevindt. 

Sincere richt de online omgeving voor je in

Een online werkplek inrichten kan op veel verschillende manieren. Je kunt zelf ontwerpen hoe je als organisatie wilt werken door middel van diverse clouddiensten. Binnen deze cloud heb je je eigen dashboard, applicaties, tools, data en telefonie. Hiermee kun je een cloud werkplek creëren. Bij Sincere is Office 365 de basis van een online werkplek. Voor alle Office 365 oplossingen kun je uiteraard bij ons terecht. Wij zijn trotse Silver Cloud Partner van Microsoft en onze experts beschikken over de benodigde kennis en vaardigheden om je te ondersteunen met Microsoft Azure. Zij zijn speciaal getraind en kunnen je op dit gebied van passend advies voorzien. 

Wat zijn de voordelen?

Thuiswerken of flexwerken is het nieuwe werken. In de huidige markt kun je eigenlijk niet zonder. Als bedrijf moet je snel kunnen inspelen op nieuwe kansen en klanten op ieder moment van dienst kunnen zijn. Wanneer jouw medewerkers een dagje thuiswerken, worden (privacygevoelige) documenten via de mail naar het huisadres gestuurd of meegenomen in hard copy of op onbeveiligde usb-sticks. De kans is groot dat deze in de trein, bus of thuis kwijtraken. Eenmaal aan het werk blijkt dat het belangrijkste document nog op de server op kantoor staat. Er moet een collega gebeld geworden om het bestand zo snel mogelijk toe te sturen. Op deze manier is de efficiëntie van thuiswerken ver te zoeken. Met een online werkplek inrichten voorkom je dergelijke problemen. Twijfel je nog? We zetten de voordelen graag voor je op een rijtje:

      Geen hoge eenmalige kosten; investeringen in servers, computers en softwarelicenties zijn verleden tijd. Je betaalt maandelijks alleen voor wat je gebruikt. Een goedkope online werkplek is dus zeker mogelijk.

      Gemakkelijk op- en afschalen.

      Altijd en overal toegang tot bedrijfsgegevens, software en bestanden.

      Zonder internet kun je gewoon doorwerken. De synchronisatie werkt namelijk twee kanten op: van online naar een apparaat en andersom. 

      Teams en teamleden werken met programma’s die zij gewend zijn van hun vaste werkplek.

      Alle gegevens worden veilig opgeslagen in de cloud en er worden continu back-ups gemaakt. Hierdoor heb je meer zekerheid.

      Programma’s zijn altijd up-to-date.

      Geen omschakelingen en vertragingen.

      Een efficiënte online werkplek betekent meer rendement.

Online werkplek uitbesteden

Kortom, een cloud workspace inrichten is niet complex, spannend en kost niet veel tijd. Het biedt juist voordelen op zowel de korte als lange termijn. Met een online omgeving ben je niet langer gebonden aan een vaste werkplek, maar heb je altijd en overal toegang tot je e-mail, documenten en programma’s. Veel bedrijven gingen je voor en hebben hun online werkplek ingericht met de hulp van Sincere. We kijken samen met jou wat je business nodig heeft en vervolgens helpen we je binnen no-time aan een volledig ingerichte werkomgeving. Dat resulteert in meer flexibiliteit, betere service en efficiënter werken. Zo kunnen jij en je medewerkers het maximale uit een werkdag halen. Online werkplek beheer Den Bosch (’s-Hertogenbosch) doen we ook voor het mkb in Breda, Eindhoven, Tilburg en daarbuiten. Een lange afstandsrelatie is voor ons namelijk geen enkel probleem. Heb je vragen over online werkplek mkb? Neem dan gerust contact op met ons kantoor in Den Bosch of bel 073 – 711 44 41. We zijn benieuwd naar je verhaal. Wat zijn jouw wensen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© All rights reserved | Powered by Stramark | Sitemap | Cookies