AZURE

Werken in de cloud is essentieel voor bedrijven wanneer medewerkers veel samenwerken en productiviteit gestimuleerd wordt. Door Office 365 te implementeren zet je de eerste stap. Met Microsoft Azure als onderliggende basis kun je er optimaal gebruik van maken. De combinatie van deze cloud platformen maakt namelijk het verschil. Het verbetert onder andere de prestaties en beveiliging van Office 365. Efficiënter werken wordt hiermee flink gestimuleerd waardoor jij het maximale uit je bedrijfsvoering kunt halen. Naast Office 365 kun je uiteraard ook voor Microsoft Azure oplossingen bij ons terecht. De implementatie vereist echter wel enige kennis. Geen paniek, de Azure specialisten van Sincere zijn hier helemaal in thuis en zorgen dat jij optimaal gebruik kunt maken van de voordelen.

Wat is het verschil tussen Office 365 en Microsoft Azure?
  1. SaaS: Software as a Service. Hierbij worden volledige en gebruiksklare softwarepakketten geleverd inclusief hosting. Het gebruiksgemak van de eindgebruiker staat centraal en je hebt geen technische kennis nodig om er gebruik van te kunnen maken. Met een abonnement heb je toegang tot cloud applicaties, services en databases. Je betaalt per gebruiker, afhankelijk van wat zij nodig hebben.
  2. PaaS: Platform as a Service. Een PaaS omgeving maakt SaaS oplossingen zoals Office 365 mogelijk. Je beheert zelf de infrastructuur en dit geeft meer controle over besturingssystemen, software en de manier waarop je software kunt configureren voor de unieke behoeftes van jouw organisatie. Ook ben je flexibel om oplossingen naar wens op en af te schalen.
  3. IaaS: Infrastructure as a Service. In dit geval neem je de infrastructuur af bij een externe partij. Bijvoorbeeld datacenters, beveiligingstoepassingen en servers. Jij bent verantwoordelijk voor het configureren en onderhouden van de omgeving. Je hebt dus volledige vrijheid om het in te richten zoals jij wilt. In plaats van alles zelf te beheren kunnen bedrijven een Microsoft Azure abonnement afnemen. Hiermee kun je zoveel cloud computing ondersteuning implementeren als dat nodig is. Denk aan het oplossen van data uitdagingen en het bieden van back-up en beveiligingsoplossingen.

Azure is de ruggengraat van Office 365

Het is niet de vraag of je Office 365 óf Azure moet gebruiken. Met beide kun je verschillende dingen. Juist de combinatie van deze cloud platformen voorziet bedrijven van de IT-infrastructuur, een ontwikkeling framework en de software die ze nodig hebben. Met Azure als onderliggende basis voor Office 365 kun je profiteren van een betrouwbare infrastructuur die de prestaties en beveiliging verbetert van Office 365. Bovendien kun je met Azure werken in dezelfde cloud infrastructuur die ook Office 365, Skype en andere Microsoft apps ondersteunt.

De kracht van Azure 

Het Microsoft Azure platform is enorm en biedt uiteenlopende mogelijkheden voor zowel IaaS, PaaS als SaaS. Bedrijven kunnen Azure daarom op veel verschillende manieren gebruiken. Over het algemeen profiteert iedereen van dezelfde voordelen:

   Kostenbesparend. Aanschaffing van hardware is niet nodig, het is zeer schaalbaar en je betaalt naar gebruik. Ideaal dus om op je kosten te besparen.

● Flexibel en schaalbaar. Snel op- en afschalen is mogelijk zodat je altijd voldoet aan de behoeftes binnen je bedrijf.

● Veilige en controleerbare omgeving.

● Profiteren van technologische ontwikkelingen.

● Beschikking over de nieuwste security functionaliteiten.

● Voldoe aan meer dan 70 standaarden zoals AVG en ISO27001.

Uitbesteden? Sincere is jouw expert

Ben je benieuwd of Microsoft Azure voor jou de juiste oplossing is? Vraag het de Azure experts van Sincere en ontdek welke voordelen het voor jouw bedrijf heeft. Iedere organisatie is uniek, dus jouw wensen ook. Daar luisteren we graag naar. Als trotse Silver Cloud Partner van Microsoft beschikken wij over de benodigde kennis en vaardigheden om je van dienst te zijn bij het verzorgen van een oplossing met Microsoft Azure. Onze specialisten zijn hierin speciaal getraind en zullen je op dit gebied uitstekend adviseren en ontzorgen. Zo kunnen we het maximale uit jouw bedrijfsvoering halen. Azure beheer Den Bosch (’s-Hertogenbosch) doen we ook voor het mkb in Breda, Eindhoven, Tilburg en daarbuiten. Een lange afstandsrelatie is voor ons namelijk geen enkel probleem. Heb je vragen over Azure migratie voor het mkb? Neem dan gerust contact op met ons kantoor in Den Bosch of bel 073 – 711 44 41.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© All rights reserved | Powered by Stramark | Sitemap | Cookies