Ondersteuning voor Windows 7 loopt af

Microsoft heeft verklaard 10 jaar productondersteuning voor Windows 7 te leveren toen het werd uitgebracht op 22 oktober 2009. Wanneer deze periode van 10 jaar afloopt, beëindigt Microsoft de ondersteuning voor Windows 7 zodat ze hun investeringen kunnen richten op de ondersteuning van nieuwere technologieën en fantastische nieuwe ervaringen. De exacte datum voor het einde van de ondersteuning voor Windows 7 is 14 januari 2020. Hierna worden geen technische ondersteuning en software-updates ter bescherming van je pc meer geleverd voor het product vanuit Windows Update. Wij raden je aan om tijdig over te stappen naar Windows 10, om te voorkomen dat je in een situatie komt waarin je service of ondersteuning nodig hebt die niet langer beschikbaar is.

Wat betekent het einde van de ondersteuning voor mij?

Als je een pc hebt met Windows 7, ontvangt deze na 14 januari 2020 geen beveiligingsupdates meer. Het is daarom belangrijk om naar een modern besturingssysteem te upgraden, zoals Windows 10. Dit ontvangt de laatste beveiligingsupdates die helpen om jou en jouw gegevens beter te beveiligen. Bovendien is de klantenservice van Microsoft niet meer beschikbaar om technische ondersteuning voor Windows 7 te bieden.

Kan ik mijn bestaande pc upgraden naar Windows 10?

Als je wilt profiteren van de nieuwste hardwaremogelijkheden, raden we je aan over te stappen naar een nieuwe pc met Windows 10. Het is ook mogelijk compatibele pc’s met Windows 7 te upgraden door een volledige versie van de software te kopen en te installeren. 

 

Wat moet ik doen?

De meeste gebruikers van Windows 7 wordt geadviseerd om over te stappen naar een nieuw apparaat met Windows 10. De huidige pc’s zijn niet alleen sneller en lichter maar ook krachtiger en veiliger, met een gemiddelde prijs die aanzienlijk lager is dan die van de gemiddelde pc acht jaar geleden. Neem contact op met ons kantoor in Den Bosch of bel 073 – 711 44 41. en we kijken samen met jou wat er nodig is om over te stappen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

© All rights reserved | Powered by Stramark | Sitemap | Cookies