WIJ DRAGEN BIJ AAN JE AMBITIES

SINCERE

ONTZORGT JE

Sincere verzorgt slimme IT-oplossingen en IT-beheer die een directe bijdrage leveren aan de ambities van ondernemers en organisaties.

WIJ DRAGEN BIJ AAN JE AMBITIES

SINCERE

ONTZORGT JE

Sincere verzorgt slimme IT-oplossingen die een directe bijdrage leveren aan de ambities van ondernemers en organisaties.

WAAR KUNNEN WIJ JE MEE VAN DIENST ZIJN?

Wat wij voor je kunnen betekenen:

Sincere ontzorgt je

Geen zorgen en geen problemen. Het moet allemaal gewoon werken. Wij weten precies hoe je het graag wilt hebben.

Sincere verbindt je

Of je nu online gaat met glasvezel, ADSL, fiber to home of met een mobiele oplossing, Sincere realiseert graag jouw verbindingen.

Sincere richt voor je in

Sincere kijkt met je samen wat je nodig hebt en kan jouw onderneming snel voorzien van een omgeving, klaar voor gebruik.

Sincere beheert voor je

Sincere houdt jouw omgeving 24/7 in de gaten. Met onze slimme geautomatiseerde monitor- en update applicaties zorgen wij dat je kunt werken met een geoliede machine.

Sincere helpt je

Er kan altijd wat gebeuren. Je bent zelf immers waarschijnlijk geen IT specialist. Gelukkig zijn wij dat wel zodat wij je dikwijls voor zijn en het probleem oplossen zonder dat je er iets van merkt.

Sincere beveiligt je

De medewerkers en systemen van Sincere houden jouw systemen en omgevingen scherp in de gaten waardoor wij de kansen op beveiligingsproblemen tot een minimum kunnen beperken.

VERDER KIJKEN DAN ONS EIGEN VAKGEBIED

Wij proberen je business echt te begrijpen. Op die manier kunnen wij met ons team van specialisten een toegevoegde waarde leveren.

PROJECTEN
0
TEVREDEN KLANTEN
0
WERKPLEKKEN IN BEHEER
0
KOPJES KOFFIE
0

SINCERE ONTZORGT JE

Geen zorgen en geen problemen. Het moet allemaal gewoon werken. Wij weten precies hoe je het graag wilt hebben.

Mocht er dan toch wat aan de hand zijn dan wil je zo snel mogelijk geholpen worden zonder dat je een medewerker spreekt die jou of je situatie niet kent zodat je alles weer eens kunt gaan uitleggen.

Heldere en transparante communicatie. Je krijgt wat je verwacht. Wij maken duidelijke afspraken met je zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Sincere faciliteert je bij het werken in en aan jouw onderneming door het functioneren van je IT systemen en omgevingen te borgen en je geen zorgen hebt. Dat is onze oprechte missie.

SINCERE VERBINDT JE

Connectivity

Of je nu online gaat met glasvezel, ADSL, fiber to home of een mobiele oplossing nodig hebt, Sincere realiseert graag jouw verbindingen. Wij inventariseren jouw behoefte en kunnen tegen uiteraard scherpe tarieven zorgen dat je altijd online bent. Met onze slimme redundante oplossingen kunnen wij bovendien zorgen dat de voor jouw kritieke processen welke niet zonder een verbinding kunnen, altijd kunnen plaatsvinden. Mocht er een verbinding wegvallen dan vangt een tweede verbinding de storing op. Wij gaan uiteraard gelijk aan de slag en je merkt niets.

VOIP

Ook met jouw wensen op het gebied van VOIP centrales kun je bij Sincere terecht. Sincere kan volledige VOIP omgevingen van A tot Z voor je verzorgen. Bovendien is het fijn dat je in zo’n geval ook weer hetzelfde aanspreekpunt hebt.

SINCERE RICHT VOOR JE IN

Public/Private Cloud

Steeds vaker besteden ondernemingen hun IT solutions uit. Logisch, want je hebt geen eigen personeel en resources meer nodig om alle werkstations in te richten, eigen servers op te zetten, software oplossingen te installeren en configureren. Ook kan het zijn dat jouw onderneming slechts een paar werkplekken nodig heeft. Een cloud kan dan de oplossing zijn.

Sincere kijkt met je samen wat je nodig hebt en kan jouw onderneming snel voorzien van een omgeving, klaar voor gebruik. Of het nu gaat om een Citrix omgeving of remote desktop oplossingen, Sincere kan je uitstekend in het zadel helpen. Met onze slimme Shared Server diensten kun je tegen scherpe tarieven omgevingen afnemen wanneer jouw onderneming zich nog midden in de groei bevindt. Vanaf 5 of meer omgevingen krijg je een eigen server zodat je altijd over de resources beschikt die je nodig hebt. Wederom geen zorgen.

Office 365/Azure

Voor office 365 oplossingen kun je uiteraard ook bij ons terecht. Als trotse Silver Cloud Partner van Microsoft beschikken wij over de benodigde kennis en vaardigheden om je van dienst te zijn bij het verzorgen van een oplossing met Microsoft Azure. Ons personeel is hierin speciaal getraind en kan je ook op dit gebied uitstekend adviseren en ontzorgen.

SINCERE BEHEERT VOOR JE

Onderhoud & Backups

Uiteraard vergt zo’n omgeving toezicht en onderhoud. Backups moeten te allen tijde worden gemaakt zodat je altijd over jouw gegevens kan beschikken. Jouw omgeving dient altijd up to date te zijn zodat je systemen en omgevingen altijd voor je klaarstaan. De medewerkers van Sincere houden jouw omgeving 24/7 in de gaten. Met onze slimme geautomatiseerde monitor- en update applicaties zorgen wij dat je kunt werken met een geoliede machine.

SINCERE HELPT JE

Support

Er kan altijd wat gebeuren. Je bent zelf immers waarschijnlijk geen IT specialist. Gelukkig zijn wij dat wel zodat wij je 9 van de 10 keer voor zijn en het probleem oplossen zonder dat je er iets van merkt.

Wanneer je ons dan toch een keer spreekt, dienen wij je snel en helder van dienst kunnen zijn. Sincere is een compact en hecht team van medewerkers, allemaal met dezelfde instelling: Wij lossen het voor je op. Doordat wij zo compact zijn spreek je altijd een collega met kennis van jouw situatie. Dat gaat dikwijls een heel stuk gemakkelijker.

Communicatie

Of het nu gaat om jouw vragen, wijzigingen, storingen of andere verzoeken, met behulp van ons support pakket kunnen wij je via de door jou gewenste communicatiekanalen van ondersteuning voorzien. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld je eigen login, natuurlijk e-mail- en telefonische ondersteuning maar ook via Whatsapp zijn wij je van dienst. Kan soms handig zijn!

SINCERE BEVEILIGT JE

Beveiliging

Helaas is beveiliging van jouw omgevingen een noodzakelijk kwaad. Een kwaadwillend virus kan desastreuze gevolgen hebben voor jouw onderneming. De medewerkers en systemen van Sincere houden jouw systemen en omgevingen scherp in de gaten waardoor wij de kansen op beveiligingsproblemen tot een minimum kunnen beperken.

Spamfilters

Ook met vervelende spamproblemen kun je bij ons terecht. Onze eigen spamfilters kunnen voor jou als extra vangnet dienen en samen met de bestaande spamfilters ervoor zorgen dat je zo min mogelijk gehinderd wordt door ongewenste e-mail (tot wel 95%!).

IP Camera’s

Ook voor fysieke beveiligingsmiddelen kun je bij Sincere terecht. Sincere levert en installeert hoogwaardige IP beveiligingscamera’s waarmee je ook op locatie jouw beveiliging kunt borgen.

Sincere

WAAROM KIEZEN VOOR SINCERE?

Mensen helpen hun ambities waar te maken door ze te faciliteren in hetgeen ze nodig hebben en wat wij kunnen bieden. Natuurlijk zijn we ook nerds en houden we van alles wat met IT te maken heeft. Dat maakt ons tot jouw perfecte IT-partner.

ONZE VAARDIGHEDEN

Ons team van specialisten wordt steeds bijgeschoold op het gebied van IT oplossingen. Daarnaast zit iedereen van Sincere thuis ook graag achter de computer. Het is onze passie.

Wij weten bijna alles over data, server, wensen, voor-/nadelen om naar de cloud te gaan of juist te kiezen voor een lokale of hybride oplossing. Als het gaat om applicaties kijken we naar welke software er op dit moment draait, is dat actueel of outdated? Voor devices geldt: Welke hardware, welke mobiele devices, hoe wordt buiten kantoor gewerkt, of onderweg? Hoe sta ja tegenover Bring Your Own Device? Connectivity is de ruggegraat. Volstaat jouw interverbinding, ook met het oog op ambities en toekomstige ontwikkelingen? Tot slot kunnen wij je bijstaan met jouw netwerk- en systeembeheer. Op alle gebieden.

DATA IN DE CLOUD
90%
APPLICATIES
87%
DEVICES
81%
CONNECTIVITY
92%
INFRASTRUCTUUR
96%

ONS TEAM

Atlihan Gonultas

Atlihan Gonultas

Jelle Maas

Jelle Maas

Edu Verhoeven

Edu Verhoeven

In de Sincere Servicedesk kunnen klanten eenvoudig hun instellingen inzien, supportaanvragen plaatsen of data en IT-prestaties monitoren. Heb je geen inloggegevens? Stuur dan een e-mail naar support@sincere.it.

ONZE KLANTEN

NATEC SUNERGY
Natec Sunergy is succesvol in solar en led door te kiezen voor bewezen technieken en gedegen productkennis. Dezelfde weloverwogen keuze maken zij bij hun partners, daarom vertrouwt het bedrijf de IT al meer dan 10 jaar toe aan Sincere.
PROFISEC
Bij dit landelijk opererend beveiligingsbedrijf draait alles om ‘veilig en vertrouwd’. Ook als het hun systeembeheer betreft.
DOORNROOSJE
In de vernieuwde Nijmeegse poptempel is het geluid kraakhelder. Net als de IT-infrastructuur.

ONZE PARTNERS

Microsoft Silver Partner
Lenovo
HP
Fortinet
Cisco
Ubiquiti Networks
RoutIT
Veeam
VMWare

VACATURE

Servicegerichte IT support engineer

Wat is je uitdaging als Servicegerichte IT support engineer?

Sincere in Den Bosch is op zoek naar een IT Support Engineer met passie voor het vak! Weet jij je weg te vinden binnen verschillende IT-omgevingen? Zet jij je kennis graag in om anderen te helpen? Ben je op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan met vrijheid en verantwoordelijkheid, waar je klanten helpt van a tot z? Dan is deze baan iets voor jou! Lees snel verder.

Als support engineer vervul jij een belangrijke rol. Jij zorgt ervoor dat klanten geen problemen ondervinden op het gebied van IT. Als dat dan toch gebeurt, doe je er alles aan om het zo spoedig mogelijk te fixen.

Hoe jouw week eruit kan gaan zien

Als Support Engineer bij Sincere los je eerste- tweede- en derdelijns incidenten op van een diversiteit aan klanten in uiteenlopende branches.

Zo help je het ene moment een tandartspraktijk met een storing aan de telefooncentrale en het andere moment een advocatenkantoor met een Office 365 migratie.

Daarnaast ben je nog bezig met een mappenstructuur aanmaken en testen vanuit Sharepoint, onderhoud je werkstations, servers, netwerkapparatuur en ontwikkel je de bijbehorende documentatie.

Als Support Engineer bij Sincere weet jij snel te schakelen, geduldig door te vragen en snel te handelen zodat de klant weer verder kan met de business. Je houdt alles bij in Topdesk, staat klanten telefonisch te woord en af en toe onsite, voor bijvoorbeeld het installeren van hardware.

Wat wordt je geboden?

 • Een fulltime functie binnen een groeiend bedrijf met een informele sfeer en een klantgerichte en professionele aanpak.
 • Geen dag is hetzelfde, je werk is superafwisselend.
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid zolang je de klanten tevreden houdt (en je uren maakt :-))
 • Bij Sincere wordt er gekeken naar jou als persoon en krijg je de ruimte om jezelf te (blijven) ontwikkelen.
 • Goed salaris (€2200 – €3200), afhankelijk van je leeftijd en ervaring.
 • Budget voor cursussen/trainingen.
 • Pensioenregeling en 25 vakantiedagen.
 • Mobiele telefoon en laptop.
 • Ieder kwartaal een uitje met collega’s.
 • De mogelijkheid om bij veel bedrijven in de keuken te kijken.
 • Groeimogelijkheden in verantwoordelijkheden.
 • Gratis licenties voor verschillende Microsoft-producten (ook voor privégebruik thuis).

Wat vragen wij van jou?

 • Kennis van: Office 365, Support, migratie en beheer, Windows 10, Windows server 2012 en Windows server 2016 en mogelijk Server 2019, Microsoft Azure, TopDesk, Solarwinds monitoring systeem en TCP/IP.
 • Je hebt een streepje voor wanneer je thuis testomgevingen (virtueel) maakt en test.
 • Je bent betrokken bij de organisatie waar je werkt en de klant waarvoor je werkt. Je bent pas tevreden als de klant dat is!
 • Jouw affiniteit met IT en telecom maakt dat je weet waar je het over hebt. Je blijft op de hoogte van nieuwe technieken en clouddiensten.
 • Belangrijk is dat je deze kennis ook over kunt brengen op klanten. Je komt goed uit je woorden, zowel telefonisch, via de mail als op locatie.
 • Last but not least: je vindt het geen probleem om af en toe op de vrijdagavond of in het weekend klaar te staan om ook op die momenten je klant te helpen. Jouw inzet wordt bij Sincere beloond!

Waar ga je werken?

Sincere bedenkt, implementeert en optimaliseert slimme IT-oplossingen die een directe bijdrage leveren aan de ambities van MKB-ers. Klanten kenmerken Sincere als ondernemend, toegankelijk en helder.

Sincere werkt vanuit de overtuiging dat zij alleen toegevoegde waarde kunnen leveren als ze de business van hun klanten echt begrijpen. Als ondernemende IT-specialist durven ze verder te kijken dan hun eigen vakgebied zodat ze oplossingen kunnen bieden, van systemen en netwerken tot infrastructuur en consultancy die naadloos aansluiten bij de organisatie en processen van de klanten.

Interesse?

We ontvangen graag je cv en motivatie via de vacaturepagina op de website van Steamz. Voor vragen over de vacature en/of organisatie kun je contact opnemen met Gabie van Heuven, via 06-42254862 of gabie@steamz.nl

 

© All rights reserved | Powered by Stramark | Sitemap | Cookies