VEILIG WERKEN

Werken mijn collega’s veilig?

Hoe kwetsbaar is jullie kantoornetwerk? Hoe weet jij of jouw collega’s veilig werken? Welke tools zetten jullie in om het risico op hacken tot een minimum te beperken voor de organisatie? Maak gebruik van de gratis pentest van Sincere. Voorkomen is beter dan genezen.

De laatste jaren zien wij cybercriminaliteit sterk toenemen. Door de corona crisis zijn veel bedrijven nóg meer digitaal en in de cloud gaan werken. Wat ons betreft een positieve vooruitstrevende ontwikkeling, maar dit brengt ook de nodige risico’s met zich mee. Cybercriminelen worden steeds inventiever om bij organisaties binnen te dringen. Door jouw organisatie regelmatig aan een pentest te onderwerpen, kunnen jullie dit voor zijn. Hiervoor komt een expert bij jullie langs om de digitale veiligheid van jouw bedrijf in kaart te brengen. Met ons complete pakket kiezen jullie voor de combinatie van beschermen en innovatief te werk gaan.

Een pentest is een test waarbij onze ethical hackers het systeem van de organisatie onderzoeken op kwetsbaarheden en risico’s. Tijdens het uitvoeren van de penetratietest testen wij, met toestemming van de eigenaren van het systeem, of het mogelijk is in het systeem te komen. De resultaten van de pentest rapporteren wij aan de opdrachtgever. Afhankelijk van de uitkomst, adviseren wij de cyber security van jouw organisatie te optimaliseren.

Onze pentesten starten altijd met een intakegesprek. Zo krijgen wij inzicht in de IT infrastructuur van de organisatie en kunnen wij bepalen op welk onderzoeksgebied we de pentest uitvoeren. In overleg bepalen we de doelstelling van de pentest.

Pentesten geven inzichten hoe de cyber security van jouw organisatie versterkt kan worden. Veel virussen en digitale inbraken kunnen voorkomen worden als de IT infrastructuur goed beveiligd is. Penetratietesten zijn dus van cruciaal belang!

Bij Sincere bieden wij tijdelijk gratis pentesten aan om jouw systeem te laten onderzoeken. Via het formulier op deze pagina kun je hier nu een aanvraag voor doen!

Veilig werken in jouw systemen

Sincere voert pentesten uit op de systemen in jouw IT omgeving waar dit van belang is. Tijdens het intakegesprek bepalen wij welke systemen aan de test worden onderworpen. Wij kunnen de volgende IT systemen testen:

  • Bedrijfsnetwerk
  • Applicaties
  • Mobiele hardware
  • Wifi netwerken

Is mijn IT omgeving veilig?

Bij Sincere vinden wij het belangrijk dat jouw IT omgeving veilig is. Wij zien dat steeds meer bedrijven de behoefte hebben om hun applicaties, netwerken en systemen te beschermen. Om de cyber security van de organisatie te optimaliseren, is een penetratietest een goed middel. Zo kunnen wij de beveiliging beoordelen en brengen wij de risico’s voor in kaart! Bij Sincere voeren wij pentesten tijdelijk gratis uit. Wil jij een pentest laten uitvoeren? Neem dan nu contact met ons op.

Vraag hier een gratis pentest aan: