Miscrosoft Office 365 back-up

Office 365 beschermt niet standaard je gegevens zoals veel mensen denken. Als je daar geen maatregelen tegen hebt getroffen voldoen je systemen niet aan het volgende:

  • Bescherming van je Office 365 data tegen per ongeluk wissen, beveiligingsrisico’s en hiaten in de retention policy. 
  • Herstel snel afzonderlijke Office 365-items en -bestanden met toonaangevende, flexibele herstelopties.
  • Voldoen aan wettelijke en compliancevereisten met efficiënte eDiscovery van Office 365-back-upitems

Met Microsoft Office 365 back-up vermindert het risico op verlies van toegang tot en controle over uw Office 365-gegevens, zodat je gegevens altijd beschermd en toegankelijk zijn. 

Waarom is het belangrijk?

 Je denkt misschien dat een back-up alleen handig is in het geval van diefstal, brand of een andere vergelijkbare situatie. Maar er zijn meer redenen om te kiezen voor een back-up in de cloud. We zetten ze voor je op een rijtje:

      Ieder mens maakt fouten. Denk aan het per ongeluk wissen van data of het verliezen van datadragers.

      Een virus kan flink wat problemen opleveren. Zet het systeem in dat geval terug naar een eerder tijdstip en je team kan weer aan het werk. 

      Belastingaangiftes bewaren. Ieder bedrijf is verplicht om een archief met bedrijfsdata bij te houden. De belastingdienst geeft er niks om als jij een data probleem hebt. 

      Computerstoringen. Het komt niet vaak voor, maar met een back-up ben je goed voorbereid en heb je een herstelpunt.

      Crash van het systeem. Wanneer je net een lang document hebt getypt hoef je dit niet opnieuw te doen.

      Vertrouwen. Bedrijven die geen back-up maken gaan vaak failliet omdat bedrijfsdocumenten weg zijn of klanten verliezen hun vertrouwen in het bedrijf. 

      Veilig. Je hebt altijd controle over de data en je kunt zelf beslissen welke personen er via een pc, laptop of smartphone toegang hebben tot de data opslag. Ook is het mogelijk om bepaalde bestanden met een wachtwoord te beveiligen.

      Altijd bereikbaar. Dankzij online back-up service is alle data overal beschikbaar, waar je ook werkt. 

     Kortom, geen enkel bedrijf kan zonder. Met één simpele klik heb je de gegevens snel weer ‘up and running’. Dat bespaart tijd én geld. 

Wat zijn de kosten?

Voor slechts €5* per gebruiker per maand zijn de Microsoft Office 365 gegevens al beschermd. 

Office 365 back-up uitbesteden

Heb jij een goede back-up voor Microsoft Office 365? Als je er niet zeker van bent dan zoeken we dat graag voor je uit. Wij weten precies wat er nodig is voor optimale beveiliging en beschikbaarheid van jouw Office 365 bestanden. Zo hoef je je niet langer druk te maken over verloren bestanden. Sincere doet haar Office 365 back-up beheer vanuit Den Bosch (’s-Hertogenbosch) maar we werken ook voor het mkb in Breda, Eindhoven, Tilburg en daarbuiten. Een lange afstandsrelatie is voor ons namelijk geen enkel probleem. Wil je meer weten over onze storage service? Neem dan gerust contact op met ons kantoor in Den Bosch of bel 073 – 711 44 41. 


  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

© All rights reserved | Powered by Stramark | Sitemap | Cookies