IT-SECURITY

De helft van het mkb kreeg in 2018 te maken met cybercrime, in 2016 was dit nog een derde. Cybercriminelen vinden onze ondernemingen blijkbaar interessant, maar waarom? Nederlandse bedrijven lopen ten opzichte van andere landen voor op het gebied van de digitale transformatie. De beveiliging blijft echter vaak achter. Uit onderzoek van cyberveiligheidsbedrijf ESET blijkt namelijk dat 99,9 procent van de cybercriminaliteit ontstaat doordat de basis beveiliging van digitale systemen niet op orde is. Gek genoeg maakt driekwart van de mkb’ers zich weinig zorgen om hun digitale veiligheid. Wij van Sincere wel. De beveiliging van jouw IT-omgevingen is een noodzakelijk kwaad, ongeacht de grootte van je bedrijf. Een kwaadwillend virus kan desastreuze gevolgen hebben en in het ergste geval het einde van je bedrijf betekenen. Met onze complete IT-beveiliging zetten we de deur niet wagenwijd open voor cybercriminelen. Ook niet op een kiertje. Zo is al jouw data goed beschermd! 

Geen overbodige luxe

De netwerkinfrastructuur binnen jouw bedrijf is de toegangspoort tot alle IT-middelen. Via deze weg kan iemand bij alle data en applicaties komen. Beveilig je dit niet, of zit er een lek in het beveiligingssysteem, dan kan een ongewenste partij jouw systeem binnendringen.      

De gevolgen zijn groter dan je denkt. Het kan je bedrijf platleggen waardoor bedrijfsprocessen stil komen te liggen. De productiviteit van je eigen medewerkers én van je klanten is hierdoor in gevaar. Denk ook aan werken in de cloud. Hoewel dit erg handig is omdat je altijd en overal bij je bestanden kunt, vormt het een gevaar wanneer je slachtoffer wordt van cybercrime. Gevoelige informatie wordt openbaar, met imagoschade als gevolg. Hoewel je er niet meteen aan zult denken: een faillissement ligt in dat geval op de loer. 

IT-security voor het mkb

Het is dus zaak om je goed te wapenen tegen cyberaanvallen van buitenaf. Toch is de ICT-beveiliging bij veel organisaties niet goed op orde. Zelfs de basis beveiliging niet waardoor cybercriminelen op verschillende manieren kunnen aanvallen.      

Bij één op de tien bedrijven ontbreekt het bijvoorbeeld aan een virusscanner. Ook moet gedacht worden aan andere zaken zoals spamfiltersback-ups, firewalls en het tijdig uitvoeren van updates. Een goede IT-security vraagt tijd, middelen en kennis. Dat hebben mkb-bedrijven vaak niet en daarom helpen we je daar graag bij. De IT-security specialisten en systemen van Sincere houden jouw systemen en omgevingen scherp in de gaten waardoor wij de kansen op beveiligingsproblemen tot een minimum kunnen beperken. Onze aanpak is geheel op jouw bedrijf afgestemd zodat je kunt vertrouwen op goede, betrouwbare en doeltreffende ICT-beveiliging. Natuurlijk moeten jij en je werknemers altijd hun gezonde verstand blijven gebruiken en niet op verdachte linkjes klikken. Kortom: de technische maatregelen verzorgen wij, de gedragsmaatregelen neem jij. 

Sincere beveiligt optimaal

Niet alleen digitale veiligheid is belangrijk, ook voor fysieke beveiligingsmiddelen kun je bij ons terecht. Sincere levert en installeert hoogwaardige IP-beveiligingscamera’s waarmee je ook op locatie jouw beveiliging kunt borgen. De aanwezigheid van een IP-camera maakt je bedrijf nog een stukje veiliger. Bovendien moet de data van deze beveiligingsmiddelen goed beveiligd worden. Ook dat is bij ons in goede handen. 

IT-security uitbesteden

Is de beveiliging van jouw IT waterdicht? Ook als je twijfelt raden we je aan om de hulp van een IT-security expert in te schakelen. Een optimale beveiliging van je systeem vraagt namelijk om specifieke kennis. We begrijpen dat je dit als een kostbare investering ziet en wellicht liever in andere dingen investeert. Onderschat IT-security echter niet, want als het een keer fout gaat kan het je veel meer kosten. De medewerkers van Sincere zijn jouw waakhond en leveren een complete security oplossing waarmee alle gebruikers profiteren van optimale bescherming. Wij doen onze IT-beveiliging beheer vanuit Den Bosch (’s-Hertogenbosch) maar we werken ook voor het mkb in Breda, Eindhoven, Tilburg en daarbuiten. Een lange afstandsrelatie is voor ons namelijk geen enkel probleem. Wil je meer weten over IT-beveiliging mkb? Neem dan gerust contact op met ons kantoor in Den Bosch of bel 073 – 711 44 41.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© All rights reserved | Powered by Stramark | Sitemap | Cookies